Mollenbestrijding

mollenbestrijding
 
Mollenbestrijding is vaak noodzakelijk om grote schade aan uw tuin, sportveld of bestrating te stoppen of juist te voorkomen. Mollen bestrijden alsmede u als klant informeren in het voorkomen van meer schade door een mollenplaag is iets waar u Jonker Ongediertebestrijding voor kunt inschakelen. De mollenbestrijder zal ter plaatse samen met u bekijken welke vorm van bestrijding en preventie van de mollen op uw terrein het meest geschikt is. Bij Jonker ongediertebestrijding is elke ongediertebestrijder gecertificeerd voor alle soorten ongediertebestrijding, waaronder ook mollenbestrijding.
 
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel: 085 4015728

Mollen bestrijden informatie

molschade
Overlast van mollen komt regelmatig voor. Voor het bestrijden van mollen bent u bij Jonker dan ook op de juiste plaats! De mol ontwikkelt zich ondergronds en heeft zijn eigen territorium, bestaande uit gangenstelsels. De mollenbestrijder houdt hier rekening mee bij de mollenbestrijding en adviseert u als klant op maat over de situatie. Een mollenplaag bestrijden wij ook door preventieve acties. Wij bestrijden mollen vakkundig met bijvoorbeeld mollenklemmen. Voor optimaal resultaat dient een mollenbestrijding door een gediplomeerd ongediertebestrijder of mollenbestrijder uitgevoerd te worden om de overlast snel een veilig te beëindigen.
Wilt u meer informatie over het bestrijden van mollen of heeft u last van mollen? Neem dan contact met ons op!

Werkwijze

Ongediertebestrijding Jonker wil u zo snel mogelijk van uw ongedierte afhelpen. 24 uur per dag - 7 dagen per week. Dus ook 's avonds en in het weekend. Voor elke bestrijding zetten wij vooraf de verschillende stappen uiteen die wij bij bijna elke vorm van ongedierte bestrijding doorlopen. Zo weet u altijd precies wat u van ons kan verwachten.

Stappenplan

  • Signalering
  • Inspectie en Inventarisatie
  • Bestrijding en (advies) weringsmaatregelen
  • Controle
  • Logboek (bij onderhoud)
  • Preventie advies

100% Garantie

Bij elke ongedierte bestrijding ontvangt u van ons een 100% garantie dat deze professioneel, veilig en verantwoord wordt uitgevoerd. Binnen onze onderhoudscontracten komen wij zonder extra kosten tussentijds op afroep langs, zo vaak als nodig is.

Deskundig en professioneel.

Keurmerken

Wat zeggen klanten over ons?

"Goede service, dat in het weekend! "

"Snel aanwezig. Geen last meer van de wespen!"