Dag en nacht bereikbaar:
Ongediertebestrijding Jonker

Spitsmuisbestrijding Ede

Spitsmuisbestrijding is vaak noodzakelijk om overlast en schade aan uw woning, tuin of schuur te stoppen of juist te voorkomen.

Het bestrijden van spitsmuizen of woelratten is iets waar u Jonker spitsmuisbestrijding Ede direct voor kunt inschakelen. Neem direct contact met ons op. Onze ervaren ongediertebestrijders staan 24×7 voor u klaar.

Naast spitsmuis bestrijding adviseren en informeren wij u als klant in het voorkomen van een nieuwe spitsmuizenplaag. De spitsmuizenbestrijder bekijkt ter plaatse samen met u welke vorm van spitsmuizenbestrijding en wering van de spitsmuizen in uw woning, tuin, schuur of bedrijfsterrein het meest geschikt is.

Meer informatie
Direct van uw ongedierte af ? 031 870 0684 Of vraag hier direct een offerte aan »

Waarom Ongediertebestrijding Jonker?

Binnen 24 uur geholpen
Dag en nacht bereikbaar
35 jaar ervaring en expertise
Duidelijke communicatie
Gediplomeerd personeel
Discreet en vertrouwd

U heeft een spitsmuizenplaag of woelrattenplaag wat nu?

Het bestrijden van de woelrat of spitmuis kunt u niet vergelijken met die van de gewone huismuis of bruine rat. Jonker spitsmuisbestrijding Ede plaatst in dit bijzondere geval doorgaans geen giftig lokaas om te bestrijden, maar zal gebruik maken van zijn kennis en ervaring om spitsmuizen te vangen.

Spitsmuizen bestrijden? Jonker spitsmuisbestrijding Ede helpt u direct!

Bij Jonker spitsmuisbestrijding Ede is elke ongediertebestrijder gecertificeerd voor alle soorten ongediertebestrijding, waaronder natuurlijk ook spitsmuisbestrijding.

Goed, goedkoop en snel met oog voor het milieu

Onze medewerkers zijn zeer professioneel, gedreven en altijd in bezit van parate kennis. Hierdoor zullen wij spitsmuisbestrijding of woelrattenbestrijding snel en zonder inzet van overbodige middelen uitvoeren. Dit in combinatie met lage “overhead kosten” maakt Jonker spitsmuisbestrijding Ede een van de voordeligste ongediertebestrijders van Ede.

Vertrouw op de ervaring van de professionals van Jonker spitsmuisbestrijding Ede

Vanaf het eerste contact wordt u altijd direct bijgestaan door een gediplomeerd spitsmuisbestrijder met jarenlange praktijkervaring. Voor een directe en snelle afwikkeling van uw vraag of probleem rondom elke soort ongedierte waaronder natuurlijk ook het bestrijden van spitsmuizen en woelratten, adviseren wij u dan ook om telefonisch contact met ons op te nemen.

Overlast van spitsmuizen en woelratten is een ongemak voor mens en gezondheid. In sommige gevallen is een spitsmuizenplaag niet alleen verantwoordelijk voor schade van particulieren maar ook voor schade aan bedrijven en bedrijfsterreinen. Ongedierte preventie & beheersing voor bedrijven is hiervoor de perfecte oplossing om uw werkomgeving vrij van ongedierte te laten zijn.

Neem vrijblijvend contact op met Jonker spitsmuisbestrijding Ede

Het ervaren personeel van Jonker spitsmuisbestrijding Ede staat u 24×7 direct te woord om al uw vragen te beantwoorden. Bel ons lokale nummer in Ede voor het maken van een (spoed)afspraak, een deskundig advies of een vrijblijvende offerte. U krijgt direct een professional aan de lijn!

Ongediertebestrijding Jonker zoekt werknemers! Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende soorten overlast van ongedierte en hoe wij dit in uw regio aanpakken?