Dag en nacht bereikbaar:
Ongediertebestrijding Jonker

Insectenbestrijding Ede

Jonker: Specialist in het bestrijden van insecten!

Insectenbestrijding is een van de meest voorkomende taken van de ongediertebestrijder. Als ongediertebestrijder houden wij rekening met de oorzaak en leefwijze van de insectenplaag en passen de manier van insectenbestrijding hierop aan.

Om de oorzaak van de overlast van insecten te kunnen vaststellen wordt een speciale werkwijze toegepast. Daarnaast kunt u rekenen op het feit dat wij altijd de juiste oplossing bieden. Wij geven een 100% garantie. Zo bent u altijd verzekerd dat wij onze bestrijdingswerkzaamheden op de juiste wijze worden uitgevoerd.

U wordt als klant van Jonker insectenbestrijding Ede altijd goed en vooraf geïnformeerd over het soort insect waar u mee te maken heeft en u krijgt bovendien goed advies van onze ervaren specialisten op gebied van insectenbestrijding, zodat een nieuwe insectenplaag in de toekomst kan worden voorkomen. Met onze professionele, duurzame en kost effectieve manier van insectenbestrijding bent u snel en voordelig van uw insectenoverlast af!

Muggen
Muggenoverlast komt op veel plaatsen voor. De mug ontwikkelt zich meestal in stilstaand water, hier houdt Jonker insectenbestrijding Ede rekening mee bij het muggen bestrijden.

Meer informatie over muggenbestrijding.

Vliegen
Vliegenoverlast komt in veel vormen voor, denk hierbij aan fruitvliegjes, clustervliegen, bromvliegen, kamervliegen, latrinevliegjes en motmuggen. Voor ieder soort vlieg heeft Jonker insectenbestrijding een passende oplossing. U bent snel weer vrij van overlast door insecten.

Meer informatie over vliegenbestrijding.

Mieren
Jonker insectenbestrijding Ede is gespecialiseerd in het bestrijden van de gewone en tropische mierenplaag. Mierenbestrijding doen wij vakkundig met gel of vloeistof.

Meer informatie over mierenbestrijding.

Wespen
Wespen, hommels en bijen horen nu eenmaal bij onze natuur. Wanneer met name wespen zich in uw directe omgeving bevinden, dan adviseert Jonker insectenbestrijding Ede u om direct actie te ondernemen om erger te voorkomen.

Meer informatie over wespenbestrijding.

Kakkerlakken
Kakkerlakkenoverlast komt altijd ongelegen! Zoals kakkerakken in uw keuken die uw eten verontreinigen. Deze kakkerlakken kunt u bestrijden om een kakkerlakkenplaag te stoppen..

Meer over kakkerlakken bestrijding.

Vlooien
Vlooienoverlast komt vaak voor en een vlooienbeet veroorzaakt een irriterend en jeukend gevoel. De vlo ontwikkelt zich doorgaans heel snel, hier houden wij uiteraard rekening mee bij de vlooien bestrijding.

Meer over vlooienbestrijding.

Zilvervisjes
Zilvervisjes of papiervisjes kunnen veel schade veroorzaken! Denk hierbij aan papiervisjes in uw boekenkast. Jonker insectenbestrijding Ede is o.a. gespecialiseerd in het bestrijden van zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes.

Meer informatie over zilvervisjes bestrijding.

Vraag een offerte aan

Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak, een deskundig advies of voor een offerte.

    WP Popup