Dag en nacht bereikbaar:
Ongediertebestrijding Jonker

Knaagdierenbestrijding

Jonker: Specialist in knaagdierenbestrijding

Knaagdierenbestrijding is een breed vak waar het bestrijden van muizen en ratten de meest voorkomende taak van de ongediertebestrijder is. Jonker ongediertebestrijding houdt altijd rekening met de leefwijze van de te bestrijden knaagdieren.

Op de oorzaak van de ratten- of muizenplaag wordt een speciale werkwijze toegepast. Daarnaast krijgt u altijd professioneel advies waarmee u een knaagdierenplaag in de toekomst kunt voorkomen.

Knaagdierenbestrijding : Muizen bestrijden

Muizenoverlast komt algemeen veel voor en kan zeer schadelijk zijn voor u en uw omgeving. De muis ontwikkelt zich doorgaans heel snel, waardoor een muizenplaag al snel zeer nadelige vormen kan aannemen. Jonker is gespecialiseerd in knaagdierenbestrijding en houdt rekening met de snelle uitbreiding van de muizenplaag.

Lees meer over muizenbestrijding

Knaagdierenbestrijding : Ratten bestrijden
Een rattenplaag is voor u vaak moeilijk te bestrijden, dit komt tevens door het snelle ontwikkelingsproces. Een rattenprobleem kunnen wij vakkundig bestrijden met giftig lokaas of rattenvallen. Dankzij Jonker bent u dus snel verlost van vervelende knaagdieren.

Lees meer over rattenbestrijding

 

Preventie onderhoud

Ongedierte voorkomen zal de leidraad zijn binnen elke stap die wij volgen. Wij houden ons dagelijks bezig met knaagdierenbestrijding en weten een muizen- of rattenplaag snel en op een verantwoorde manier de kop in te drukken. Informatie hierover vindt u onder “werkwijze”. Muizenbestrijding, rattenbestrijding en onderhoud is vaak voordeliger op contractbasis. Ook in beschikbaar uw regio!

Vraag een offerte aan

Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak, een deskundig advies of voor een offerte.

    WP Popup