Dag en nacht bereikbaar:
Ongediertebestrijding Jonker

Insectenbestrijding

Jonker: Specialist in het bestrijden van insecten!

Insectenbestrijding is een van de meest voorkomende taken van de ongediertebestrijder. Als ongediertebestrijder houden wij rekening met de oorzaak en leefwijze van de insectenplaag en passen de manier van insectenbestrijding hierop aan.

Om de oorzaak van de overlast van insecten te kunnen vaststellen wordt een speciale werkwijze toegepast. Daarnaast kunt u rekenen op het feit dat Jonker insectenbestrijding altijd de juiste oplossing biedt. Wij geven een 100% garantie. Zo bent u altijd verzekerd dat onze bestrijdingswerkzaamheden op de juiste wijze worden uitgevoerd.

U wordt als klant van Jonker insectenbestrijding altijd goed en vooraf geïnformeerd over het soort insect waar u mee te maken heeft en u krijgt bovendien goed advies van onze ervaren specialisten op gebied van insectenbestrijding, zodat een nieuwe insectenplaag in de toekomst kan worden voorkomen. Met onze professionele, duurzame en kost effectieve manier van insectenbestrijding bent u snel en voordelig van uw insectenoverlast af!

Muggen
Muggenoverlast komt op veel plaatsen voor. De mug ontwikkelt zich meestal in stilstaand water, hier houdt Jonker insectenbestrijding rekening mee bij het muggen bestrijden.

Meer informatie over muggen bestrijding.

Vliegen
Vliegenoverlast komt in veel vormen voor, denk hierbij aan fruitvliegjes, clustervliegen, bromvliegen, kamervliegen, latrinevliegjes en motmuggen. Voor ieder soort vlieg heeft Jonker insectenbestrijding een passende oplossing. U bent snel weer vrij van overlast door insecten.

Meer informatie over vliegen bestrijding.

Mieren
Jonker insectenbestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van de gewone en tropische mierenplaag. Mierenbestrijding doen wij vakkundig met gel of vloeistof.

Meer informatie over mieren bestrijding.

Wespen
Wespen, hommels en bijen horen nu eenmaal bij onze natuur. Wanneer met name wespen zich in uw directe omgeving bevinden, dan adviseert Jonker insectenbestrijding u om direct actie te ondernemen om erger te voorkomen.

Meer informatie over wespen bestrijding.

Kakkerlakken
Kakkerlakken overlast komt altijd ongelegen! Zoals kakkerakken in uw keuken die uw eten verontreinigen. Deze kakkerlakken kunt u bestrijden om een kakkerlakkenplaag te stoppen..

Meer informatie over kakkerlakken bestrijding.

Vlooien
Vlooienoverlast komt vaak voor en een vlooienbeet veroorzaakt een irriterend en jeukend gevoel. De vlo ontwikkelt zich doorgaans heel snel, hier houdt Jonker insectenbestrijding uiteraard rekening mee bij de vlooien bestrijding.

Meer informatie over vlooien bestrijding.

Zilvervisjes
Zilvervisjes of papiervisjes kunnen veel schade veroorzaken! Denk hierbij aan papiervisjes in uw boekenkast. Jonker insectenbestrijding is o.a. gespecialiseerd in het bestrijden van zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes.

Meer informatie over zilvervisjes bestrijding.

Vraag een offerte aan

Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak, een deskundig advies of voor een offerte.

    WP Popup