Dag en nacht bereikbaar:
Ongediertebestrijding Jonker

Houtwormbestrijding

Houtwormbestrijding en boktorbestrijding is een van de meest belangrijke en gespecialiseerde taken van de ongediertebestrijder. Als ongedierte bestrijder houden wij rekening met de ontwikkeling van de houtworm of boktor alsmede de omgeving waar deze zich bevindt en passen de bestrijding hierop aan.

Als klant informeren wij u goed over de houtwormbestrijding en de gebruikte middelen en de diverse stappen. Daarnaast krijgt u advies hoe u houtworm en boktor kunt voorkomen.

Houtwormbestrijding
Houtworm of Boktor aangetroffen? Uit het oogpunt veiligheid is een bestrijding vaak noodzakelijk. Een houtworm kan 3 tot 5 jaar ongestoord in het hout leven voordat deze verpopt tot houtwormkever en uitvliegt.

Meer informatie over houtwormbestrijding.

Boktorbestrijding
Boktorbestrijding heeft hoge prioriteit wanneer u een boktor probleem heeft. Bijvoorbeeld door schade in draagbalken of andere dragende delen! De boktor dient u te bestrijden om onherstelbare schade te voorkomen.

Meer informatie over boktorbestrijding.

Zwambestrijding
Huiszwam of schimmel kan ernstige schade toebrengen aan uw woning en gezondheid. Bij het constateren van schimmel, huiszwam, kelderzwam of bruinrot adviseren wij u een bestrijdings expert in te schakelen.

Meer informatie over zwambestrijding.

Houtwormbestrijding met garantie
Wij bieden u 5 tot 10 jaar garantie op uw houtworm of boktor bestrijding. Als ondanks onze behandeling toch nieuwe ontwikkelingen plaats vinden, lossen wij deze voor u op zonder bijkomende kosten.

Meer informatie over garantie.

Vraag een offerte aan

Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak, een deskundig advies of voor een offerte.