Dag en nacht bereikbaar:
Ongediertebestrijding Jonker

Knaagdierenbestrijding Leusden

Jonker: Specialist in knaagdierenbestrijding
Knaagdierenbestrijding is een breed vak waar het bestrijden van muizen en ratten de meest voorkomende taak van de ongediertebestrijder is. Jonker knaagdierenbestrijding houdt altijd rekening met de leefwijze van de te bestrijden knaagdieren. Op de oorzaak van de ratten- of muizenplaag wordt een speciale werkwijze toegepast. Daarnaast krijgt u altijd professioneel advies waarmee u een knaagdierenplaag in de toekomst kunt voorkomen.

Knaagdierenbestrijding Leusden : Muizen bestrijden
Muizenoverlast komt algemeen veel voor en kan zeer schadelijk zijn voor u en uw omgeving. De muis ontwikkelt zich doorgaans heel snel, waardoor een muizenplaag al snel zeer nadelige vormen kan aannemen. Jonker is gespecialiseerd in knaagdierenbestrijding en houdt rekening met de snelle uitbreiding van de muizenplaag.

Lees meer over muizenbestrijding

Knaagdierenbestrijding Leusden : Ratten bestrijden
Een rattenplaag is voor u vaak moeilijk te bestrijden, dit komt tevens door het snelle ontwikkelingsproces. Een rattenprobleem kunnen wij vakkundig bestrijden met giftig lokaas of rattenvallen. Dankzij Jonker knaagdierenbestrijding bent u dus snel verlost van vervelende knaagdieren.

Lees meer over rattenbestrijding

Preventie onderhoud
Ongedierte voorkomen zal de leidraad zijn binnen elke stap die wij volgen. Wij houden ons dagelijks bezig met knaagdierenbestrijding en weten een muizen- of rattenplaag snel en op een verantwoorde manier de kop in te drukken. Informatie hierover vindt u onder “werkwijze”. Muizenbestrijding, rattenbestrijding en onderhoud is vaak voordeliger op contractbasis. Ook in beschikbaar uw regio!

Meer informatie
Direct van uw ongedierte af ? 033 479 0313 Of vraag hier direct een offerte aan »

Waarom Ongediertebestrijding Jonker?

Binnen 24 uur geholpen
Dag en nacht bereikbaar
35 jaar ervaring en expertise
Duidelijke communicatie
Gediplomeerd personeel
Discreet en vertrouwd
Ongediertebestrijding Jonker zoekt werknemers! Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende soorten overlast van ongedierte en hoe wij dit in uw regio aanpakken?


WP Popup