Dag en nacht bereikbaar:
Ongediertebestrijding Jonker

Mollenbestrijding Hilversum

Mollenbestrijding is vaak noodzakelijk om grote schade aan uw tuin, sportveld of bestrating te stoppen of juist te voorkomen.

Mollen bestrijden alsmede u als klant informeren in het voorkomen van meer schade door een mollenplaag is iets waar u Jonker mollenbestrijding Hilversum voor kunt inschakelen.

De mollenbestrijder zal ter plaatse samen met u bekijken welke vorm van bestrijding en preventie van de mollen op uw terrein het meest geschikt is. Bij Jonker mollenbestrijding Hilversum is elke ongediertebestrijder gecertificeerd voor alle soorten ongediertebestrijding, waaronder uiteraard ook mollenbestrijding.

Meer informatie
Direct van uw ongedierte af ? 035 203 1251 Of vraag hier direct een offerte aan »

Waarom Ongediertebestrijding Jonker?

Binnen 24 uur geholpen
Dag en nacht bereikbaar
35 jaar ervaring en expertise
Duidelijke communicatie
Gediplomeerd personeel
Discreet en vertrouwd

Meer over Mollen bestrijden

Overlast van mollen komt regelmatig voor. Voor het bestrijden van mollen bent u bij Jonker mollenbestrijding Hilversum dan ook op de juiste plaats! De mol ontwikkelt zich ondergronds en heeft zijn eigen territorium, bestaande uit gangenstelsels. De mollenbestrijder houdt hier rekening mee bij het mollen bestrijden en adviseert u als klant op maat over de situatie.

Een mollenplaag bestrijden wij ook door preventieve acties. Wij bestrijden mollen vakkundig met bijvoorbeeld mollenklemmen. Voor optimaal resultaat dient het mollen bestrijden door een gediplomeerd ongediertebestrijder of mollenbestrijder uitgevoerd te worden om de overlast snel een veilig te beëindigen.

Goed, goedkoop en snel met oog voor het milieu

Onze medewerkers zijn zeer professioneel, gedreven en altijd in bezit van parate kennis. Hierdoor zullen wij mollenbestrijding snel en zonder inzet van overbodige middelen uitvoeren. Dit in combinatie met lage “overhead kosten” maakt Jonker mollenbestrijding Hilversum een van de voordeligste ongediertebestrijders van Hilversum.

Vertrouw op de ervaring van de professionals van Jonker mollenbestrijding Hilversum

Vanaf het eerste contact wordt u altijd direct bijgestaan door een gediplomeerd mollenbestrijder met jarenlange praktijkervaring. Voor een directe en snelle afwikkeling van uw vraag of probleem rondom elke soort ongedierte waaronder natuurlijk ook het bestrijden van mollen, adviseren wij u dan ook om telefonisch contact met ons op te nemen.

Overlast van mollen is een ongemak voor mens en gezondheid. In sommige gevallen is een mollenplaag niet alleen verantwoordelijk voor schade aan tuinen van particulieren maar ook voor schade aan bedrijfsterreinen en sportvelden.

Voor bedrijven is het van groot belang dat het bedrijfsterrein, golfbanen en sportvelden mol vrij zijn. Bij Jonker mollenbestrijding Hilversum kunt daarom ook terecht voor ongediertepreventie & beheersing voor bedrijven. Voorkomen is immers beter als genezen!

Neem vrijblijvend contact op met Jonker mollenbestrijding Hilversum

Het ervaren personeel van Jonker mollenbestrijding Hilversum staat u 24×7 direct te woord om al uw vragen te beantwoorden. Bel ons lokale nummer in Hilversum voor het maken van een (spoed)afspraak, een deskundig advies of een vrijblijvende offerte. U krijgt direct een professional aan de lijn!

Ongediertebestrijding Jonker zoekt werknemers! Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende soorten overlast van ongedierte en hoe wij dit in uw regio aanpakken?


WP Popup